Wie is AdSpecialist?

 

Over AdSpecialist

Toen AdSpecialist in 2010 begon, stond online marketing in België nog in zijn kinderschoenen. AdSpecialist is vertrokken vanuit een missie om marketing professionals  om te scholen naar specialisten op gebied van  Google AdWords en Google Analytics. Daarvoor werkt AdSpecialist samen met partners als Google, Syntra, Wolters Kluwer, de Thomas More hogeschool. Ook bieden we opleiding in ons eigen kantoor aan.  Onze grootste troeven zijn onze jarenlange ervaring in de sector en ons ‘onafhankelijk’ advies: AdSpecialist is geen agentschap die account management wil doen. We willen bij AdSpecialist onze expertise delen om jou als specialist te laten groeien.

 

Ons Team

Lore Van Besien

 

 

 

 

 

Lore is de oprichter en zaakvoerder van AdSpecialist. Zij was sinds 2007 Account Manager bij Google, op de afdeling AdWords in Dublin. Daar specialiseerde ze zich in Google AdWords en Google Analytics

Sinds 2010 werkt ze als consultant en trainer voor bedrijven, agentschappen en universiteiten. Ze werkte intensief mee aan Google projecten in de Benelux als Google Engage, Google Partner Academy, Digitaal Atelier, Digital Masters Academy. Als spreker was Lore te gast o.a. bij Wolters Kluwer, Solvay Business School, Google Analytics User Conference, Ugent, Karel De Grote hogeschool. Sinds 2016 doceert ze het vak ‘Digital Marketing’ en ‘Digital Masters Academy’ aan studenten marketing in Thomas More.

Lore genoot een opleiding in Germaanse Talen aan de Katholieke Universiteit in Leuven, een master opleiding Europese Studies aan de Université Catholique in Louvain-la-neuve, en een lerarenopleiding aan Hogeschool Gent. Haar talenkennis is een echte troef: Ze spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Axel Gekiere

Na zijn master in de Bedrijfscommunicatie is Axel sinds 2016 actief voor AdSpecialist. Eerst als stagiair via het Digital Marketing Academy (DMA) programma van Google en Bloovi Me, daarna in vaste dienst. Axel heeft zich razendsnel ontpopt als een expert in Google AdWords en Google Analytics. Hij werkt ook in-house bij agentschappen of bedrijven die tijdelijk extra hulp nodig hebben bij Google AdWords of Google Analytics.

 

Onze Werkwijze

Bij AdSpecialist willen we ons vooral focussen op opleidingen zodat jij  zelf als expert kan groeien. We bieden elke opleiding op maat aan: dat kan gaan van een praktische workshop van een paar uur tot een certificatie training van een volledige dag. Onze expertise kan je ook tijdelijk inhuren (zie Expert Inhuren) onder vorm van een audit of een tijdelijke in-house hulp. Overal staat onze klantenservice voorop: we willen je zo goed mogelijk opleiden en we nemen jouw feedback ook heel ernstig om verder te verbeteren.

Geïnteresseerd?

Als je hulp nodig hebt met het promoten van je zaak: contacteer de AdSpecialist!

Stuur een bericht