Wie is AdSpecialist?

Over AdSpecialist

Toen AdSpecialist in 2010 begon, stond online marketing in Belgi├ź nog in zijn kinderschoenen. AdSpecialist is vertrokken vanuit een missie om marketing professionals┬á om te scholen naar specialisten op gebied van┬á Google Ads en Google Analytics. Daarvoor werkt AdSpecialist samen met partners als Google, Syntra, Wolters Kluwer, de Thomas More hogeschool. Ook bieden we opleiding in ons eigen kantoor aan.┬á Onze grootste troeven zijn onze jarenlange ervaring in de sector en ons ‘onafhankelijk’ advies: AdSpecialist is geen agentschap die account management wil doen. We willen bij AdSpecialist onze expertise delen om jou als specialist te laten groeien.

Ons Team

Lore Van Besien

Lore is de oprichter en zaakvoerder van AdSpecialist. Zij was sinds 2007 Account Manager bij Google, op de afdeling Google AdWords (nu Google Ads) in Dublin. Daar specialiseerde ze zich in de wereld van advertenties en digitale analytics.

Sinds 2010 werkt ze als consultant en trainer voor bedrijven, agentschappen en universiteiten. Ze werkte intensief mee aan Google projecten in de Benelux als Google Engage, Google Partner Academy, Digitaal Atelier, Digital Masters Academy. Als spreker was Lore te gast o.a. bij Wolters Kluwer, Solvay Business School, Google Analytics User Conference, Ugent, Karel De Grote hogeschool. Sinds 2016 doceert ze het vak ‘Digital Marketing’ en ‘Digital Masters Academy’ aan studenten marketing in Thomas More.

Lore genoot een opleiding in Germaanse Talen aan de Katholieke Universiteit in Leuven, een master opleiding Europese Studies aan de Universit├ę Catholique in Louvain-la-neuve, en een lerarenopleiding aan Hogeschool Gent. Haar talenkennis is een echte troef: Ze spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Word jij onze nieuwe medewerker?

AdSpecialist is altijd op zoek naar enthousiaste en fijne collega’s. Heb je een passie voor digitale marketing en onderwijs. Hou je van veel vrijheid en zelfstandigheid in je job? Dan ben je misschien d├ę persoon die we zoeken. Stuur even een berichtje via het contactformulier, en dan nodigen we je misschien uit voor een gesprek

Onze Werkwijze

Bij AdSpecialist willen we ons vooral focussen op opleidingen zodat jij  zelf als expert kan groeien. We bieden elke opleiding op maat aan: dat kan gaan van een praktische workshop van een paar uur tot een certificatie training van een volledige dag. Onze expertise kan je ook tijdelijk inhuren (zie Expert Inhuren) onder vorm van een audit of een tijdelijke in-house hulp. Overal staat onze klantenservice voorop: we willen je zo goed mogelijk opleiden en we nemen jouw feedback ook heel ernstig om verder te verbeteren.

Geïnteresseerd?

Als je hulp nodig hebt met het promoten van je zaak: contacteer de AdSpecialist!

Stuur een bericht

´╗┐