Wie is AdSpecialist?

Lore Van BesienAchter AdSpecialist staat Lore Van Besien. Zij was 3 jaar Account Manager bij Google, op de afdeling AdWords in Dublin. Daar specialiseerde ze zich in de internationale advertising sector. Ze werkte samen met internationale klanten die campagnes in verschillende landen en talen tegelijk hadden lopen.

Op dit moment werkt ze als zelfstandige partner voor bedrijven, KMO’s en andere zelfstandigen die hun online marketing strategie willen uitbesteden.

Lore genoot een opleiding in Germaanse Talen aan de Katholieke Universiteit in Leuven, een master opleiding Europese Studies aan de Université Catholique in Louvain-la-neuve, en een lerarenopleiding aan Hogeschool Gent. Haar talenkennis is een echte troef: Ze spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Kosten: geen verrassingen

Bij de Adspecialist kiest u voor kwaliteit aan een eerlijke prijs. U beslist zelf hoeveel u maximaal per dag/per maand wil uitgeven aan reclamebudget. Daarbij komen enkel de vaste kosten voor het opzetten en het beheren van de campagne. Er zijn dus geen verrassingen, u weet precies hoe groot de rekening zal zijn bij de facturatie. Neem contact voor een schatting van uw reclamebudget

Helemaal Transparant

Heeft u al een AdWords campagne, en wil u zelf nog kunnen meevolgen wat er allemaal gebeurt, dat kan! Bij de AdSpecialist heeft u nog steeds toegang tot uw account. U kan dus 24u/24u bekijken hoeveel klikken uw campagne heeft gekregen, hoeveel dagbudget u al gespendeerd heeft. Ook klanten die nog geen AdWords campagne hebben, krijgen volledige toegang tot hun nieuwe account.

Flexibel Contract

Wil u de campagne laten opzetten, maar het beheer zelf doen? Wil u niet vastzitten aan een jarenlang contract? Dat kan! Bij AdSpecialist kan de overeenkomst met één maand opzeg stopgezet worden.

Geïnteresseerd?

Als je hulp nodig hebt met het promoten van je zaak: contacteer de AdSpecialist!

Stuur een bericht